HomeSzolgáltatásainkHőszivattyús fűtés és hűtés

Hőszivattyús rendszerek tervezése, telepítése

Energiatakarékos megoldás újonnan épülő házakhoz.

A hőszivattyú a legmodernebb, környezetkímélő és energiatakarékos módszer épületeink fűtésére és hűtésére, melegvíz készítésére. Ideális új épületek komplex megoldásaként, mivel a csőszerelvények párazáró szigetelése révén és megfelelő hőleadót választva a hűtési funkció is kihasználható. 

Napelemmel kombinálva szinte ingyen üzemeltethető, meglevő padlófűtéses rendszerekre is ráilleszthető.

A működési elv megegyezik a légkondicionálók működésével – a külső környezeti hőt hasznosítjuk egy hűtőkör és bonyolult szabályozás segítségével.

Egyszerűen kivitelezhető, a split klímák szereléséhez hasonlóan.

Akár -20 Celsiusban is működik. 

Forgalmazzuk a Gree és a Daikin hőszivattyúit is, ezek a leggyakrabban alkalmazott, kipróbált, bevált modellek, széles teljesítmény skálával. Szívesen segítünk a berendezés méretezésében, kiválasztásában is. A hőszivattyúhoz kedvezményes áramtarifa dukál, ennek ügymenetében is segítséget nyújtunk.

“H” tarifa-kedvezményes áramdíj fűtéshez

Az ország egész területén igényelhető és elérhető kedvezményes árszabású tarifa. Használható újonnan telepített, vagy már meglévő rendszerekhez.   Bármilyen megújuló energiaforrást hasznosító berendezés üzemeltethető róla, így hőszivattyú és a hozzá kapcsolódó szivattyúk, stb… 

Csak fűtési szezonban érhető el (október 15-e és április 15-e között) a kedvezményes árszabású villamos energia.  A mindenkori kedvezményes díjszabás az adott területen elérhető “B” díjszabású (köznevén éjszakai áram) villamos energiáéhoz hasonló áron. A nap 24 órájában elérhető, nincsenek holt időszakok, a berendezések folyamatosan üzemelnek.

Általánosságban kitűnő ár-érték arányú készülékek a Gree hőszivattyúk, ezekből itttt talál ízelítőt: http://www.gree-magyarorszag.hu/termekek/hoszivattyuk

Hívjon bizalommal, megmutatjuk Önnek működés közben az általunk életre keltett hőszivattyús rendszereket!

Otthonfelújítási Támogatás

50% visszatérítés akár 3M Forintig. Mindenben segítünk.