HomeSzolgáltatásainkKlímaszerelés

Klímaszerelés Nyugat-Magyarországon profi csapattal, garanciával

20 éve szerelünk klímákat Nyugat-Magyarországon lakásokba, üzletekbe, közintézményekbe, ügyfeleink nagy megelégedésére.

A felmérés és az Ön számára ideális klímaberendezés kiválasztása minden esetben ingyenes.

A megfelelő klíma kiválasztása a legfontosabb feladat, melyet legjobb tudásunk szerint, az Ön igényeinek és a helyszín adottságainak együttes figyelembe vételével végzünk el.

Új klímára és felújításra is költheti a 3 MILLIÓ FORINT keretet. Mindenben segítünk.

Segítség klímafelméréshez

A klíma felszerelését megelőző feladat a helyszíni felmérés, klímaberendezés választás. Ez rengeteg összetevőből álló feladat. Az elmúlt években rengeteg háztartást klimatizáltak és bizony sokszor nem a megfelelő teljesítményű, hatékonyságú klímát választották. Az internet különböző értékesítési csatornáin könnyen elérhetők a klímapiac teljes spektruma. Ön párat kattint és már hozzák is a kiválasztott „jóáras” klímaberendezést.

Ne essen ebbe a csapdába! Engedje meg, hogy SEGÍTSÜNK!

Kérjen ingyenes felmérést, mi pár napon belül felkeressük Önt. Keszthely, Hévíz 80 kilométeres körzetén belül ingyenesen kiszállunk, és egy körülbelül félórás tájékozódás, klímafelmérés alkalmával közösen megtervezzük a klímaszerelés menetét és kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő klímaberendezést!

Persze, gondolhatja most Ön- Hogy lesz ebből „jóáras” klíma, mint a neten vagy multiknál?!

Ez a válaszunk:

Kérje tőlünk a „jóáras”szolgáltatást és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk!

Miért érdemes ránk bízni a klímaszerelést?

1
Milyen légkondicionálót válasszak?

A kérdés megválaszolásához ajánljuk a témában írt cikkünket:

Kattinson ide a megnyitásához.

2
Mi a helyzet a garanciával?

Magyar beszállító termékét kapja, akinek mi szerződött partnere vagyunk! Ez azért fontos, mert mi helyben vagyunk, a klímagép garanciáját és a szerelés garanciáját is mi szolgáltatjuk. Próbált már neten vásárolt termékre garanciát érvényesíteni? Sokszor nem könnyű… Ezt még fokozza az a tény, hogy gyakorta nehezen eldönthető, hogy a klíma vagy a szerelő a hibás!

Ha mi szállítjuk Önnek a klímakészüléket és mi is telepítjük azt, akkor a komplett garancia minket terhel. A tőlünk vásárolt klíma szerelésére vonatkozó garanciát – karbantartási szerződés esetén – kiterjesztjük a berendezésre vonatkozó garancia idejére! Ez akár 10 év is lehet!

3
Mit jelent a jóár garancia?

Egyszerűen kérje tőlünk a „jóáras”szolgáltatást és a kiválasztott klímaberendezést garantáltan a legjobb interneten fellelt áron kapja tőlünk!

Ügyfeleink mondták

“Megbízható, korrekt csapat“

Több, mint 10 éve a legjobbak. Lakás, nyaraló, munkahely. Mindenhol prímán működnek a gépek, és a fertőtlenítés is minden évben tökéletes. Nagyon megbízható, korrekt csapat. Köszönöm Nektek Fiúk ?❤

Miklósi Optika És Szemészeti Szakrendelés

Szombathely

“Precíz és gyors“

A klíma felmérés pár napon belül megtörtént. A klíma beépítése precíz és gyors volt. Munkafolyamat végeztével tisztaságot hagytak. Klíma azóta is tökéletesen működik.

Vargáné Szabó Ramóna

“Precíz, pontos, átgondolt“

Mindenkinek ajánlom! A felmérés pár napon belül megtörtént, ezután jött az árajánlat, amire válaszolva még aznap telefonáltak a szerelők időpontegyeztetés miatt. Innentől sem telt el egy hét és üzembe volt helyezve a klíma! Precíz, pontos, átgondolt, és esztétikailag is tökéletes! A szerelőknek még 5* a segítőkészségük miatt!

Markó Krisztián

Otthonfelújítási Támogatás

50% visszatérítés akár 3M Forintig. Mindenben segítünk.