HomeSzolgáltatásainkSzerviz és karbantartás

Légkondicináló berendezések rendszeres és időszakos karbantartása

A split klímák élettartalma akár 15-20 év is lehet. A gyártók 3-5 év garanciát biztosítanak az ügyfeleknek. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő üzemeltetés, melynek sarokköve a rendszeres karbantartás.

Mikor kell karbantartani?

Legfőképp a nyári indítás előtt, tavasszal.

A hűtésre történő átálláskor kollegáink ellenőrzik a hűtőközeg meglétét, a kompresszor, hűtőkor állapotát, elektromos csatlakozásokat, cseppvíz rendszer működését. Légoldalon a szűrők, kondenzátor, elpárologtató tisztasága a fő feladat.

Legvégül pedig egy fontos momentum: fertőtlenítés a kellemetlen szagok, kórokozók elkerülése miatt!

Őszi karbantartás

 A légkondi használata napjainkra jelentősen megváltozott, kibővült a fűtési feladatokkal. Így már nem egy pár hetet működő gép, hanem sokszor egész évben hasznos eszköz lett. A fokozott igénybevétellel a karbantartási feladatokat is ki kell terjeszteni és a fűtési szezonra is fel kell készíteni a klímát a fentiekhez hasonló módon csak fűtési üzemben.

Ügyfeleink érdeke a tiszta, jó levegőt biztosító klíma, mindazonáltal a gyártó is a karbantartással igyekszik védeni magát és a berendezést, hiszen a garancia feltétele a rendszeres szakcég által leigazolt karbantartás!

Otthonfelújítási Támogatás

50% visszatérítés akár 3M Forintig. Mindenben segítünk.